Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2013, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Veselinovićev šou u Zagrebu i seča favorita

Okončani su svi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope a Srbija je u treće kolo ušla sa dva predstavnika. Srbin je, međutim, bio junak meča u Zagrebu gde je Dinamo Minsk savladao Lokomotivu, a Lazar Veselinović postigao dva gola. Pored toga, izdvajamo neočekivane ishode nekoliko mečeva gde su favoriti ostali kraktih rukava.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Sjajni Veselinović, sijaset iznenađenja i ponor favorita!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jul.2013

Nekoliko zanimljivih rezultata, iznenađenja i ponora favorita u ovoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope (recimo, predstavnik Luksemburga je izbacio tim iz Holandije, ili – Anortozis je otišao na gostovanje u Švedsku sa kapitalom od 3:0 iz prvog meča, a vratili su se k’o pokisli sa golom više...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.