LE TALEK: Osećao sam veliku bol, hteo sam da ubijem fudbalera Mladosti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE TALEK: Osećao sam veliku bol, hteo sam da ubijem fudbalera Mladosti! (VIDEO)

Francuzu “pukao film”.

Besan kao ris bio je Damijan Le Talek u samom finišu meča sa Mladosti iz Lučana koji je Crvena zvezda doblia sa 2:1. Francuski štoper za dlaku je izbegao crveni karton, pošto je posle jednog oštrog starta Radivojevića, krenuo ka igraču Mladosti i nesportski ga bacio na travu.

SUPERLIGA: Zvezda IPAK pobedila Mladost, i dalje je na PLUS 4 (VIDEO+FOTO)

KOSANOVIĆ: Prema Zvezdinim mladim igračima se čini mala nepravda (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ovo nije fudbal. Igrači Mladosti su došli na “Marakanu” samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Oni su seljački tim – rekao je Le Talek za Blic.

Francuz je priznao da je “poludeo” zbog starta Radivojevića iz više razloga.

- Znali smo i pre utakmice da bi moglo da bude ovako, ali ovo je ludo. Imamo važne evropske mečeve, a oni žele da nas unište od batina. Nisu želeli da igraju fudbal, već samo da nas tuku. Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliku bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage, iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima. Hteo je da me udari, to je glupa reakcija. Videćemo kako ću se osećati i da li ću biti spreman – oštar je bio Le Talek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.