LE - Ajntrahtu ne pomaže ni Kostićeva magija, Gudelj i društvo već u drugoj rundi, ponor Lacija!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Ajntrahtu ne pomaže ni Kostićeva magija, Gudelj i društvo već u drugoj rundi, ponor Lacija!

Veoma efikasno veče na mečevima širom Evrope.

U terminu od 18.55, večeras smo videli neke jako interesantne rezultate u Ligi Evrope.







GRUPA A

Sevilja je demolirala Didelanž u Luksemburgu sa 5:2 i tako osigurala plasman u nokaut rundu Lige Evrope. Srpski internacionalac Nemanja Gudelj odigrao je čitav meč za goste iz Španije.

Apoel je na Kipru pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karabag sa 2:1, u redovima domaćina od prvog minuta našli su se Vujadin Savić, Uroš Matić i Andrija Pavlović.

Sevilja je prva sa maksimalnih 12 bodova, drugo mesto dele Apoel i Karabag sa po četiri, dok je Didelanž poslednji sa tri osvojena boda.

GRUPA B

Kopenhagen je u Danskoj odigrao nerešeno 1:1 protiv kijevskog Dinama, dok u susretu Lugana i Malmea u Švajcarskoj nije bilo pogodaka.

Prvo mesto dele Kopenhagen i Dinamo sa po šest bodova, treći je Malme sa pet, a Lugano je osvojio dva boda.

GRUPA C

Krasnodar je osvojio nova tri boda u Rusiji gde je bio bolji od Trabzonspora sa 3:1, a Uroš Spajić je odigrao čitav meč i zaradio žuti karton. Bazel je slavio u Švajcarskoj protiv Hetafea sa 2:1, Nemanja Maksimović je upisao čitavih 90 minuta u dresu Hetafea.

Bazel je zadržao prvo mesto u grupi sa 10 osvojenih bodova, po šest imaju Hetafe i Krasnodar, dok je Trabzonspor poslednji sa jednim bodom.

GRUPA D

LASK je u Lincu deklasirao PSV rezultatom 4:1, dok je lisabonski Sporting slavio u Trondhajmu protiv Rosenborga sa 2:0.

Tako je nastala prava zbrka u poslednja dva kola pošto je Sporting prvi sa devet bodova, a dva manje imaju LASK i PSV, dok je Rosenborg bez bodova.

GRUPA E

Na Olimpiku smo videli pravu dramu gde je Seltik nakon preokreta uspeo da savlada Lacio predvođen Sergejem Milinkovićem Savićem sa 2:1 i tako osigurao plasman u nokaut fazu evropskog takmičenja.

Kluž je golom u finišu susreta savladao Ren minimalnim rezultatom i tako stigao nadomak druge runde Lige Evrope.

Prvi je Seltik sa 10 bodova, drugi Kluž sa jednim manje, tri ima Lacio, dok je Ren poslednji sa tek jednim poenom.





GRUPA F

Ajntraht iz Frankfurta nije izbegao poraz u Belgiji uprkos pravoj majstoriji Filipa Kostića. Reprezentativac Srbije postigao je izjednačujući pogodak protiv Standarda, ali je klub iz Liježa ipak slavio sa 2:1 u finišu meča.

Juče je Gimaraeš napravio veliko iznenađenje remijem protiv Arsenala na domaćem terenu, u Portugalu je bilo takođe 1:1.

Arsenal je prvi sa 10 poena, po šest imaju Standard i Ajntraht, a jedan ima Gimaraeš.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.