LALATOVIĆ POVUKAO NOGU: Vojvodina ostaje bez PETORICE prvotimaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 13:19

LALATOVIĆ POVUKAO NOGU: Vojvodina ostaje bez PETORICE prvotimaca!

Kriza u Novom sadu.

Ne smiruje se bura u novosadskoj Vojvodina od kada je i zvanično rešeno da se dosadašnjem treneru Nenadu Lalatoviću ne produži ugovor. Naime, danas se kalkuliše ko će još napustiti "Lale".

Smatra se da će stadion Karađorđe napustiti bar još pet standardnih prvotimaca.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

A to su: Nikola Drinčić, Siniša Saničanin, Petar Bojić, Aranđel Stojković i Slavko Bralić.

Pod znakom pitanja su tekođe i Miodraga Gemovića, Momčila Mrkaića, Nemanje Čovića i Stefana Đorđevića.

Podsećanja radi, pojedincima je još zimus ponuđen produžetak ugovora, ali su odbili.

Nema dileme da će sportski direktor Novosađana Milan Kosanović imati pune ruke posla da sastavi tim za narednu sezonu u kojoj će Voša premijerno nastupiti u novoformiranoj UEFA Ligi konferencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.