LA LIGA: Šampion nastavlja misiju odbrane titule, stižu im nepobedivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 06:38

LA LIGA: Šampion nastavlja misiju odbrane titule, stižu im nepobedivi

Spektakl na pomolu

Fudbaleri Atletika dočekuju od 16:15 u Madridu ekipu Atletik Bilbaa u utakmici petog kola španske Primere.

Jorgandžije su ove sezone sklone neizvesnim utakmicama, u nacionalnom prvenstvu su zabeležili tri trijumfa uz jedan remi, dok su i svoj put u Ligi šampiona počeli nerešenim ishodom, i to bez golova protiv Porta na ovom istom stadionu.

 Šampion Španije Atletiko još nema poraz u novoj sezoni, a danas (16.15) mu u goste dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bilbao, koji takođe nije nijednom izgubio u prva četiri kola. Kvota na keca je 1,70, na iks 3,60, a na kombinazziju 1&0-2 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Bilbao.

Dobar start krasi i Baskijce, posle dva startna remija sa Elčeom i Barselonom, vezali su dve pobede.

Oba tima sklona su u čvršćim mečevima na startu ove sezone, bez mnogo golova, iako u svim međusobnim susretima ovih ekipa u poslednjih šest godina mreže ni jednom nisu mirovale.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.