LA LIGA: Real nastavlja POTERU za Atletikom, Betis sanja ČUDO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 09:29

LA LIGA: Real nastavlja POTERU za Atletikom, Betis sanja ČUDO!

Madriđani bez prava na grešku.

Na terenima La lige na programu je 33. kolo, a fudbaleri Reala nastavljaju šampionsku trku sa gradskim rivalom Atletikom.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Izabranici Zinedina Zidana su sa prethodna dva gostovanja, Hetafeu (0:0) i Kadizu (3:0) doneli četiri boda, što ih je ostavilo na drugoj poziciji španskog prvenstva, sa tri poena zaostatka za Jorgandžijama.

Kraljevići su poslednja dva duela protiv kluba sa "Benito Viljamarin" stadiona rešili u svoju korist (2:1 i 3:2), ali je pre toga Betis dva puta zaredom ostajao neporažen pred Realom.

Ne treba zaboraviti činjenicu da gosti vode veliku borbu za plasman u Ligu Evrope, što znači da neće olako "prodati kožu" u Madridu.

Real u ovaj meč ulazi bez povređenog Krosa, dok za Betis neće igrati suspendovani Fekir, koji je isključen u prethodnoj rundi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.