LA LIGA: Real dočekuje Sevilju, čiji će snovi o titulu biti raspršeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 13:36

LA LIGA: Real dočekuje Sevilju, čiji će snovi o titulu biti raspršeni

Meč se igra od 21 čas.

Fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da se plasiraju u finale Lige šampiona pošto je Člesi bio bolji u polufinalnom dvomeču, ali u Kraljevskom klubu vremena za veliku tugu nemaju.

Los blankosi večeras od 21 čas dočekuju Sevilju u okviru 35. kola La Lige u vrlo važnom meču pošto je ulog titula. U Španiji je do kraja prvenstva ostalo još četiri kola, Atletiko Madrid je prvi sa 76 bodova, a Real i Barselona drugi sa po 74. Upravo je Sevilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrta sa 70 pa čak i ona teroetski još uvek može do titule šampiona Španije.

Nije Real prošao u finale Lige šampiona, ali i dalje se bori za titulu. Večerašnji (21.00) meč protiv Sevilje je izuzetno važan za Kraljevski klub, a kvota na keca je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sevilja.

Zbog toga Real nema pravo na grešku posle neuspeha u Ligi šampiona, ali će Zinedin Zidan imati problema u skalapnju tima jer na raspolaganju za meč protiv Andalužana neće imati povređene Danija Karvahala, Rafaela Varana, Serhija Ramosa i Lukasa. Na drugoj strani, Sevilja je kompletna i vrebaće svaku priliku da dođu do tri boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.