LA LIGA: Andalužani MORAJU do tri boda ukoliko žele da održe korak sa vodećima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 11:57

LA LIGA: Andalužani MORAJU do tri boda ukoliko žele da održe korak sa vodećima

Meč počinje u 19 časova.

Mali derbi španske fudbalske La lige igra se od 19 časova. Sevilja dočekuje Valensiju i ima imperativ pobede ukoliko želi da zadrži korak sa vodećima.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

Andalužani će pokušati da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrate na pobednički kolosek nakon tri uzastopna remija. Za vikend su odigrali bez golova sa Real Sosijedadom na strani, kolo pre pre toga podelili su plen sa Elćeom u gostima, a između ta dva meča u prvom kolu grupne faze Lige šampiona odigrali su sa Salcburgom kod kuće 1:1.

Za "slepe miševe" ovo gostovnanje dolazi u neugodnom trenutku, samo tri dana nakon bolnog poraza od Real Madrida kod kuće. Valensija je do pet minuta pre kraja vodila protiv "kraljevskog kluba", ali su je Benzema i Vinisijus Žunior okrenuli meč i završen je rezultatom 1:2.

Prethodna četiri okršaja pripala su Sevilji. Poslednji datira od proletos, rezultat je bio 1:0 na "Pishuanu". Interesantan podatak je da ni na jednom od poslednjih sedam duela ovih klubova u La Ligi nije postignutno više od dva gola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.