Kvaljarela strelac i na 10. ligaškoj utakmici uzastopce, tik iza Batistute

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvaljarela strelac i na 10. ligaškoj utakmici uzastopce, tik iza Batistute

U 20. kolu Serije A Fiorentina i Sampdorija podelili bodove u Firenci (3:3).

U susretu na stadionu "Artemio Franki" palo je šest golova, a poslednji, kojim je domaćin izjednačio, postignut je u trećem minutu nadoknade vremena. Fiorentina je dvaput vodila, oba puta pogocima kolumbijskog krilnog napadača Luisa Murijela (34. i 70. minut), ali je potpuni preokret načinio as Sampdorije Fabio Kvaljarela. Prvi gol je dao iz penala u 81. minutu, a drugi četiri minuta kasnije. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 1:1 je bio poravnao Urugvajac Gaston Ramirez u 44, a bod je Fiorentini doneo Argentinac German Pacelja.

Kvaljarela je tako bio strelac i u desetoj uzastopnoj ligaškoj utakmici. Bolju seriju od njega ima samo proslavljeni argentinski golgeter Gabrijel Batristuta koji je 1994, igrajući baš u Fiorentini, tresao mrežu na 11 mečeva uzastopce u Seriji A.

U svojoj niski, koju je započeo jednim golom protiv Milana na San Siru 28. oktobra (3:2 za "rosonere"), nije igrao samo kada je Sampdorija izgubila od Rome s 4:1 u Rimu 11. novembra. Dva pogotka je dao i u pobedi protiv Bolonje u Đenovi s 4:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kvaljarela strelac i u 10. ligaškoj utakmici uzastopce, tik iza Batistute (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019

U 20. kolu Serije A Fiorentina i Sampdorija podelili bodove u Firenci (3:3)...U susretu na stadionu "Artemio Franki" palo je šest golova, a poslednji, kojim je domaćin izjednačio, postignut je u trećem minutu nadoknade vremena. Fiorentina je dvaput vodila, oba puta pogocima kolumbijskog krilnog napadača...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.