Kurtoi odzvonilo, Real pronašao novog čuvara mreže?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoi odzvonilo, Real pronašao novog čuvara mreže?!

Belgijanac ostao bez kredita.

Kako prenose španski mediji, Real Madrid sprema zamenu za Tiba Kurtou.

Belgijanac je stigao u redove madridskog kluba pre nešto više od godinu dana, doveli su ga za 35 miliona evra iz Čelsija i svima se činilo da su napravili sjajan posao.

Dali su mu prednost u odnosu na Navasa, koji je na kraju prodat u PSŽ, a sada postaje jasno da su napravili grešku.

Kurtoa je u jako lošoj formi, nema naznaka da će se to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << skorije promeniti i u klubu su izgubili strpljenje.

Naime, spremaju zamenu za belgijskog čuvara mreže, nije razjašnjeno da li već u januaru ili narednog leta.

Meta je čuvar mreže Atletik Bilbaa Unai Simon.

Ovaj 22-godišnji golman se dobro pokazao na golu kluba iz Baskije, nasledio je najplaćenijeg čuvara mreže u istoriji fudbala Kepu Arizabalagu i više nego dostojno, što nije promaklo ni "kraljevskom" klubu.

Da bi ga preselili u svoje redove, "Los Blankosi" će morati da plate 50 miliona evra, kolika je njegova otpusna klauzula na "San Mamesu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sprema se trampa tektonskih razmera, najbolji mogući rasplet za Jovića?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019

Iznenađujuće informacije pojavile su se danas u španskim medijima...Luka Jović je tokom leta stigao u redove madridskog Reala za sumu od 60 miliona evra...Ipak, njegov početak u dresu "kraljevskog" kluba je za zaborav, još uvek nije upisao gol na zvaničnim mečevima...Delom i zbog toga što je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.