Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2021, 00:55

Kurtoa frustriran: Utakmica za treće mesto nema nikakvu poentu...

Belgijski golman se teško miri sa porazom od Francuske

Imali su Belgijanci sve. Vodili su 2:0 protiv Francuza na poluvremenu, držali ih u šaci i imali na tacni plasman u finale Lige nacija. Čak i kada su primili dva gola, postigli su jedan u finišu meča koji bi vrlo verovatno bio pobedonosni da Lukaku nije bio u milimetarskom ofsajdu...

Zato je fudbalerima Belgija poraz teško pao. U jednom trenutku su se radovali finalu, u drugom su bili eliminisani. Golman >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tibo Kurtoa nije krio frustraciju posle poraza. Pa i zbog činjenice da će morati da igra meč za treće mesto.

„Nivo frustracije nije ništa manji jer je to Francuska. Svejedno je od koga smo ispali. Sada bi trebalo da se koncentrišemo na naredni meč protiv Italije u nedelju. Ali iskreno, ne vidim nikakvu poentu te utakmice. Treće mesto u Ligi nacija ne znači ništa... Ne znam zašto to igramo. Za nas će to biti kao prijateljska utakmica“, rekao je Kurtoa posle meča.

Čini se i da ljut na svoje saigrače zbog igre u drugom poluvremenu.

„U prvom poluvremenu smo igrali odlično. Pogotovo u posedu lopte. Oni su nas u drugom pritisnuli malo više i mi nismo zadržali mirnoću s loptom. Poklonili smo im golove. Baš šteta. Poznajem Benzemu dobro i znam da mu nisu potrebne dve šanse da bi dao gol. A napraviti onakav penal je bilo baš glupo...“

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.