Kup: Obelodanjeni termini, Napredak i branilac trofeja prvi na terenu

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2019, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Obelodanjeni termini, Napredak i branilac trofeja prvi na terenu

Šest dana pred četvrtfinalne okršaje u Kupu Srbije određeni su termini odigravanja utakmica.

Partizan će u martu dva puta na megdan kruševačkom Napretku, a prvi od dva predstojeća duela biće odigran u okviru 1/4 finala Kupa Srbije.

Četvrtfinalni okršaj takmičenja u kojem crno-beli brane trofej zakazan je za 13. mart, a danas je određen i termin početka meča.

Utakmica na stadionu "Mladost" počeće u 15 časova i 30 minuta, što je termin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji će sigurno odgovarati gostujućim navijačima.

Biće to prilika da navijači Partizana dođu u "Lazarev grad" i podrže ekipu u pohodu na jedini trofej koji im je posle svega viđenog dostižan u tekućoj sezoni.

Naredne srede igraju se još tri četvrtfinalna meča u domaćem kupu.

Utakmice 1/4 finala Kupa Srbije - 13. mart

Kruševac: Napredak - Partizan 15.30

Niš: Radnički - Vojvodina 17.00

Beograd: Crvena zvezda - Radnik 18.00

Subotica: Spartak ŽK - Mladost
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ulaznice za utakmicu Partizana i Igokee od danas u prodaji

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2019

Poznate i cene...Ulaznice za utakmicu košarkaša Partizana i Igokee, u 21. kolu ABA lige, od danas su u prodaji, saopštili su crno-beli...Ulaznice će se prodavati danas do 16 sati na stadionu Partizana, u kancelariji 220, kao i u Tiketlajnu na Novom Beogradu do 18 časova...U subotu će se prodavati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.