Kup: Čukarički i Inđija u četvrtfinalu, kraj za TSC, Bačku i Proleter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Čukarički i Inđija u četvrtfinalu, kraj za TSC, Bačku i Proleter

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u osmini finala, kao gosti, minimalnim rezultatom 1:0 eliminisali Teleoptik.

Strelac za ekipu sa Banovog Brda bio je Luka Stojanović u 31. minutu iz penala.

Plasman u narednu rundu obezbedio je i Radnički pobedom protiv Bačke 2:0. Strelci za Nišlije bili su Dušan Pantelić u 74. i Vladimir Đilas u 77. minutu.

Radnik iz Surdulice bio je bolji od OFK Beograda 2:1, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Inđija istim rezultatom izbacila Proleter iz Novog Sada.

Vojvodina je pobedila Sinđelić 4:0.

Duel Mladost - TSC završen je nerešeno 1:1, penalima 5:4.

Mečevi Partizan - Spartak i Crvena zvezda - Mačva odloženi su zbog obaveza večitih rivala u evropskim takmičenjima.

Kosanović: Težak meč, ali smo zasluženo pobedili

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović bio je zadovoljan plasmanom svog tima u četvrtfinale Kupa Srbije.

"U najavi sam rekao da je Bačka mnogo bolji tim nego što to pokazuje tabela Prve lige Srbije. Težak meč smo odigrali, ali smo zasluženo pobedili. Igralo se po velikoj vrućini, kao da je avgust i to se osetilo. Imali smo u prvom poluvremenu dosta šansi da ranije rešimo utakmicu, nismo ih iskoristili, a oni su se dobro i organizovano branili", rekao je Kosanović za sajt kluba posle meča.

On je dodao da raduje pristup igrača tokom meča.

"Raduje me naš pristup u nastavku. Nismo paničili, kvalitetno smo osvajali prostor i golovi koje smo dali bili su neminovnost. Idemo dalje, Kup ćemo sada da arhiviramo, čeka nas gostovanje Radu u Superligi i daćemo sve od sebe da i posle tog meča nastavimo pobednički niz", rekao je Kosanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kup Srbije: Čukarički i Radnički u četvrtfinalu

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

Fudbaleri Čukaričkog, Radničkog iz Niša, Radnika iz Surdulice i Inđije palsirali su se u osminu finala Kupa Srbije. Kasnije igraju Mladost – TSC i Vojvodina – Sinđelić. Mečevi Zvezda – Mačva i Partizan – Spartak su odloženi. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.