Kuman pojačava Sautempton na provereni način: Dovodi Srbina koji je blistao u Erediviziji

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman pojačava Sautempton na provereni način: Dovodi Srbina koji je blistao u Erediviziji

Sveci zbog povrede Šejna Longa žele da pozajme Filipa Đuričića

Ronald Kuman je u letnjem prelaznom roku zabeležio dva prava pogotka dovođenjem dva igrača iz Eredivizije – Gracijana Pelea i Dušana Tadića, a trener Sautemtpona bi mogao da pojača navalu ekipe drugim fudbalerom kojeg zna iz holandskog prvenstva – Filipom Đuričićem (22).

Srpski igrač je još član Benfike, ali je od leta na pozajmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Majncu gde je zabeležio 11 nastupa u Bundesligi, više od polovine ulaskom sa klupe. U pitanju bi bila pozajmica do kraja sezone zbog povrede napadača Svetaca Šejna Longa, a i Orlovima se isplati da igrač zaigra u cenjenijoj ligi i ekipi.

Đuričić bi mogao da bude veoma koristan Sautemptonu zato što može da igra na nekoliko mesta u ekipi – iza napadača, na levom i desnom krilu, ali i kao sam špic. Kuman je mogao iz prve ruke da se uveri u kvalitete srpskog fudbalera dok je igrao za Herenven i postigao sedam golova u Erediviziji.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sautempton želi Đuričića?

Izvor: B92, 28.Jan.2015

Sautempton navodno želi da dovede još jednog srpskog reprezentetivca, saigrač Dušana Tadića mogao bi da postane Filip Đuričić, prenose engleski mediji...Đuričić je trenutno na pozajmici iz Benfike u Majncu, ali je u drugom planu u redovima bundesligaša...Menadžer "svetaca" Ronald Kuman planira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.