Kuba bez kluba, sledi povratak korenima? (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuba bez kluba, sledi povratak korenima? (foto)

Bundesligaš se zahvalio iskusnom krilnom fudbaleru na saradnji.

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu Volfsburga, Jakub Blaščikovski više nije igrač te ekipe.

Popularni Kuba je na "Folksvagen" areni bio od 2016. godine, upisao je 41 nastup u minule dve sezone, postigao je jedan pogodak, dok je ove takmičarske godine upisao samo 12 minuta u dresu "Vukova".

Volfsburg mu se zahvalio na saradnji i poželeo mu sreću u nastavku karijere, a kako je nemački >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub objavio, Kuba neće dugo biti slobodan, kako je navodno već otputovao u Poljsku, gde će potpisati ugovor sa neimenovanim klubom.

Blaščikovski je nakon tri uspešne godine u Visli iz Krakova pojačao Borusiju Dortmund, za koju je igrao u narednih osam godina, potom je bio jednu sezonu na pozajmici u Fiorentini, pre nego što se 2016. godine preselio u Volfsburg.

Sa Vislom je u domovini jednom bio šampion, jednom vicešampion, dok je Bundesligu osvojio u dva navrata sa "Milionerima".

Videćemo da li je njegov naredni klub upravo Visla, kako pretpostavljaju poljski mediji.

Der #VfLWolfsburg und Jakub #Blaszczykowski lösen in beiderseitigem Einvernehmen den Vertrag auf. Blaszczykowski befindet sich bereits in seiner polnischen Heimat, um sich dort einem neuen Verein anzuschließen. Wir wünschen dir für deine Zukunft alles Gute, Kuba! 👍 pic.twitter.com/awhmn4Ob9D

— VfL Wolfsburg (@VfL_Wolfsburg) 03. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.