ODMAH POSLE SPARTAKSA: Krstičić PROGOVORIO o ostanku u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH POSLE SPARTAKSA: Krstičić PROGOVORIO o ostanku u Zvezdi

Delije mogu biti zadovoljne.

Fudbaleri Crvene zvezde upeli su da pobedom na svom terenu prebrode Spartaks i plasiraju se u narednu rundu kvalifkacija za Ligu šampiona. Golove su postigli Ben i Krstičić u drugom delu meča, a vezista crveno-belih bio je srećan prolaskom dalje, ali je istakao i da sigurno ostaje na Marakani.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

DELIJE U TRANSU: Evo kako je Đenka pozdravio povratak Cirbesa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zvezdu!

Dobra utakmica... Oni nisu naivan protivnik, čekali su priliku za kontru, ali sam na kraju zadobvoljan pobedom i samom utakmicom. Tokom celog meča smo napadali, ali su zatvorili sredinu terena. Srećan sam što sam postigao gol. Zbog ovoga sam ostao na marakani, nisam, želeo da idem nigde uprkos spekulacijama. Bitno je da se odmorimo i spremimo za iksušenja u prvenstvu ali i Suduvu- istakao je Krstičić za "Sport Klub".

U drugom kolu kvalifikacija za elitno takmičenje Zvezda će se sastati sa Suduvom narednog utorka. Litvanci su u dvomeču supeli da iznenade favorizovani Apoel i tako izbore plasman u naredno kolo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.