Krstajić: Došli smo po pobedu, Matiću bolje da pauzira

Izvor: N1 televizija, 10.Okt.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Došli smo po pobedu, Matiću bolje da pauzira

Fudbalska reprezentacije Srbije stigla je u Podgoricu gde će u četvrtak sa početkom u 20 časova i 45 minuta (SK1) odmeriti snage sa Crnom Gorom u okviru Lige nacija.

Posle dva odigrana kola u Ligi nacija obe selekcije su prikupile po četiri boda, obe selekcije su pobedile Litvaniju, a odigrale nerešeno sa Rumunijom.

Pres konferencija je organizovana u hotelu "Hilton" gde je i smeštena reprezentacija Srbije. Novinarima su se obratili selektor Mladen Krstajić i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << napadač Aleksandar Mitrović.

"Očekujem neizvesnu i tešku utakmicu. Crna Gora ima sjajnog selektora i kvalitetan tim. Igraju pred svojim navijačima, na svom terenu i to je prednost Crne Gore. Ali, mi smo došli u Podgoricu sa cijem da ostvarimo pobedu", rekao je Mladen Krstajić i nastavio:

"Sa Nemanjom Matićem sam se čuo i jedino što mogu da kažem je da smo zajednički doneli odluku da bi bilo bolje da pauzira i sanira povredu. Medijske napise ne bih komentarisao. Utakmica sa Crnom Gorom jeste istorijska zato što je prva, ali očekujem sjajan ambijent i sportsku atmosferu".

Najveća opasnot po gol Crne Gore sigurno će biti Aleksandar Mitrović.

"Na utakmicu gledam kao na svaku drugu, a cilj je isti, želim kao i svi u timu pobedu. Da li će mi biti lakše što u timu Crne Gore neće biti Savića? Naravno da hoće, jer je Savić jedan od najboljih defanzivaca Evrope, ali ima ih u Crnoj Gori još. Očekujem veliku borbu i pobedu Srbije", rekao je Mitrović. 

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.