Krstajić: Crna Gora i Rumunija rivali za prvo mesto; Tadić: Srbija i Crna Gora su ista država (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Crna Gora i Rumunija rivali za prvo mesto; Tadić: Srbija i Crna Gora su ista država (VIDEO)

Održana konferencija za medije povodom narednih utakmica reprezentacije Srbije u Ligi nacija

Orlove 11. i 14. oktobra očekuju gostovanja Crnoj Gori i Rumuniji u okviru Lige nacija, a najbolji fudbaleri koje Srbija ima danas su se okupili u Nacionalnoj kući fudbala u Staroj Pazovi.

Pred novinare su izašli selektor Mladen Krstajić i kapiten u predstojećim mečevima Dušan Tadić.

Strateg Orlova je izjavio da su povrede Kolarova, Matića i Krstičića veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << hendikep za naš nacionalni tim.

"Očekuju nas dve utakmice protiv ekipa koje su nam rivali za prvo mesto. Nemamo puno vremena, sutra ćemo imati jedan trening na kome ćemo raditi taktiku u fazi napada i odbrane, kao i prekide", rekao je Krstajić.

Tadić je rekao će Crnoj Gori svakako nedostajati Stevan Jovetić i Stefan Savić ukoliko ne budu igrali, kao što postoji mogućnost i dodao:

"Za mene su Srbija i Crna Gora ista država, tako da ne očekujem neki dodatni naboj", rekao je fudbaler Ajaksa.

Celu konferenciju pogledajte u priloženom video snimku.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.