Kritikovali su ga, vratio se u formu, a sada mu Siti sprema novi ugovor

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritikovali su ga, vratio se u formu, a sada mu Siti sprema novi ugovor

Kako prenose engleski mediji, uprava Mančester sitija će uskoro otvoriti pregovore sa fudbalerom koji je stvarao probleme na startu sezone.

Liroj Sane je loše počeo sezonu.

Nakon što nije bio sa Nemačkom na Mundijalu, uprkos sjajnoj sezoni, nije ga bilo u postavi "Građana" na startu nove takmičarske godine, a onda je napustio i kamp "Pancera" tokom minule reprezentativne pauze.

Ipak, postepeno se vraćao u tim, počeo je da pruža dobre partije, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stvari stoje uskoro bi mogao da dobije i novi ugovor.

Iz kluba su navodno izrazili želju da sa Saneom uskoro produže saradnju, kao i da Nemcu daju bolje uslove.

On trenutno zarađuje 65 hiljada funti nedeljno, ima saradnju do 2021. godine, ali će po svemu sudeću uskoro dobiti povišicu i nešto duži ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.