Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 21:54

Kris, volim te! Poruka za Eriksena iz Sankt Peterburga (VIDEO)

Romelu Lukaku pogodak protiv Rusije posvetio svom saigraču, koji je prošao kroz pravu životnu dramu na meču sa Finskom

Svako ko je večeras prošao kroz dramatične trenutke i borbu za život Kristijana Eriksena doživeo je ogromno olakšanje kada je čuo da je stanje iskusnog veziste stabino. Molitve širom planete su srećom uslišene, podrška za prvotimca Intera stigla je sa svih delova sveta, a prvu javnu poruku preko televizijskih ekraja poslao je njegov saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Romelu Lukaku.

Snažni golgeter je posle pogotka u Sankt Peterburgu protiv Rusije otrčao do prve kamere i poručio: "Kris, volim te!".

Mnogi ljubitelji fudbala su se složili da je Lukaku zapravo poručio ono što je večeras mislila čitava planeta.

Eriksen je večeras u svesnom stanju poslao video poruku svojim saigračima iz reprezentacije Danske i zamolio ih da ponovo izađu na teren protiv Finske, ali se taj povratak nije rezultatski dobro završio za selekciju Kaspera Hjulmanda, jer je protivnik slavio iz jedine prilike na meču.

Ipak, danas je na svakom delu planete i svakoj fudbalskoj utakmici, bio u drugom planu. Večeras je pobedio život.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.