Kris Pol ima koronavirus – kraj sezone?

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 15:38

Kris Pol ima koronavirus – kraj sezone?

Veliki udarac za Finiks Sanse biće odsustvo Krisa Pola.

Kako prenosi "Athletic" glavni igrač Finiks Sansa Kris Pol zadobio je koronavirus i odsutan je na neodređeno što znači da je za njega potencijalno gotova sezona.

Kris Pol je trenutno u "bezbednosnom protokolu" i očekuje se da uskoro bude vakcinisan, a trenutno se nalazi u izolaciji.

Datum odigravanja finala NBA Zapadne konferencije je i dalje nepoznat pošto je u toku serija Los Anđeles Klipersa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Jute Džez, a na programu večeras je utakmica broj pet.

Postoji šansa da Kris Pol zaigra u finalu Zapada, a isto tako postoji šansa i da je završio sezonu.

15,7 poena uz 8,7 asistencija i 4,1 skok je statistika Krisa Pola u ovom plej-ofu u dresu Finiks Sansa, na 10 odigranih utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.