Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 12:07

Kraljevići dobro pamte bruku u prvom delu sezone

Real u Vitoriji bez trenera Zinedina Zidana i kapitena Serhija Ramosa. Alaves je krajem novembra pobedio šampiona u Madridu sa 2:1. Danas baskijski klub slavi 100 godina postojanja. Promo kvota u Mozzartu na pobedu Sevilje protiv Kadiza - 1,58

Nova kriza Kraljevića. Taman kad su ušli u seriju bez poraza, kada su se približili vodećem Atletiku, usledilo je bolno prizemljenje, eliminacija od trećeligaša Alkojana u Kupu kralja prethodne nedelje. Opet je pod baražnom vatrom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << medija trener Zinedin Zidan koji je pre nekoliko meseci preživeo buru posle loših rezultata u Primeri. Jedan od turbulentnih perioda za šampiona Španije bio je poraz (1:2) od Alavesa na stadionu Alfredo di Stefano, gde Real igra kao domaćin ove sezone (Santijago Benabeu se renovira).

Madridski velikan ima šansu za revanš Baskijcima večeras u Vitoriji (21.00) u 20. kolu Primere. Na put nije otišao trener Zinedin Zidan koji je pre nekoliko dana zaražen virusom korona, pa je u karantinu.

Francuskog stručnjaka će na klupi zameniti njegov pomoćnik David Betoni, a zavisno od trenutka kad će se oporaviti, kao i protokola Fudbalskog saveza Španije, ostaje da se vidi hoće li biti sposoban da vodi ekipu 30. januara protiv Granade, sedam dana kasnije sa Ueskom ili 9. februara protiv Hetafea.

Nevolja je što u Baskiju neće biti ni kapitena Serhio Ramos, krilnog napadača Rodriga, kao i centralog veznog Federika Valverdea, pošto je Urugvajac pretrpeo povredu mišića. Norvežanin Martin Edegard je pred odlaskom iz kluba. Nije se uklopio u Zidanovoj filozofiji, pa će pet morati da traži novu sredinu (letos se vrato u Real sa pozajmice iz Sosijedada). U karantin je morao i Načo. Povoljna informacija za pristalice Reala je da se u stroj vraća Dani Karvahal.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Umesto kapiten Ramosa u startnih 11 biće Brazilac Eder Militao. Na sredini igraće standardna trojka – Modrić-Kros-Kazemiro, dok će u napadu pored Karima Benzeme s krila da preti Marko Asensio. Iza udarnog tandema u napadu biće oporavljeni Belgijanc Eden Azar od koga u Madridu konačno očekuju da se vrati u formu koji je imao dok je nosio dres Čelsija (plaćen 100.000.000 evra u junu 2019. godine).

Fudbaleri Alavesa će imati dodatni motiv na svom stadionu jer klub iz Vitorije danas slavi 100 godina postojanja. Baskijci ne mogu da računaju na povređenog Brazilca Rodriga Eliju.

Sevilja želi plasman u Ligu šampiona. Četa Đulena Lopetegija dobila je poslednje dve utakmica na svom terenu u Primeri protiv Sosijedada (3:2) i Viljareala (2:0), a rival danas na Sančez Pishuanu je Kadiz (16.15). Povratnik u drušvo najboljih je odličan ove sezone, na visokom je devetom mestu, a nije poražen na četiri poslednje utakmice u Primeri. Za meč u Sevilji Mozzartu nudi promo kvotu na trijumf domaćina - 1,58. Nigde nećete moći da nađete veću.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sosijedad je bio i lider Primere, ali baskijski tim počinje da pada. Danas (18.30) na Anoeti stiže solidni Betis koji je krenuo ka vrhu. Sakupio je sedam bodova u prethodna tri kola i sada je na osmom mestu, pa ni Evropa nije daleko. Tim iz San Sebastijana je u petak ostao i definitivno bez napadača Vilijana Žozea koji je otišao u Vulverhempton na šestomesečnu pozajmicu. Organizator igre, iskusni David Silva je i dalje van tima zbog povreda, a neće biti ni Adnana Januzaja, Moje i Luke Sangalija. Iskusni vezista Asijer Iljaramendi konačno se oporavio i konkuriše za tim. U špicu biće Šveđanin Isak i Mikel Ojarzabal.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I gosti iz Sevlje neće biti kompletni. Nedostaje veteran na golu Klaudio Bravo. Čileanca će zameniti Robles. Van stroja su povređeni Bartra, Gvido Rodrigez, Kamarasa, Ajtor Rubal i Dani Martin. Betis nije pobedo u San Sebastijanu u Primeri već 18 godina. Na 12 prethodnih mečeva u Baskiji, Sosijedad je sedam puta slavio, a pet puta je bilo bez pobednika. Na poslednja dva meča ova dva tima na Anoeti slavio je domaćin, uz kombinaciju GG3+.

Sve današnje mečeve Primere možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMERA – 20. KOLO

Petak

Levante - Valjadolid 2:2 (0:0)

/Gomez 62, Rožer 83 - Alkaraz 73, Plano 78/

Subota

14.00: (4,10) Ueska (3,40) Viljareal (1,95)

16.15: (1,57) Sevilja (3,70) Kadiz (7,25)

18.30: (1,93) Sosijedad (3,50) Betis (4,00)

21.00: (5,70) Alaves (3,80) Real Madrid (1,63)

Nedelja

14.00: (2,70) Osasuna (3,00) Granada (2,85)

16.15: (7,50) Elče (4,60) Barselona (1,43)

18.30: (2,15) Selta (3,10) Eibar (3,80)

21.00: (1,47) Atletiko Madrid (4,10) Valensija (7,75)

Ponedeljak

21.00: (2,50) Bilbao (2,80) Hetafe (3,35)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.