Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 07:09

Kraj za Osaku, ništa od medalje kod kuće

Vondrusova slavila u dva seta

Tenis nije takav sport da može dva meseca da se “planduje”, a onda odmah da se zaigra kao na mlazni pogon. Naučila je to danas na teži način Naomi Osaka.

Najplaćenija sportistkinja sveta propustila je Rolan Garos (povukla se posle prvog kola), preskočila Vimbldon, a onda htela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama, na svom terenu. Ali, Marketa Vondrusova je imala drugačije planove...

Čehinja je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u meču osmine finala u dva seta eliminisala Osaku – 6:1, 6:4. I u narednom kolu igraće protiv pobednice meča Badoza – Podoroska.

Pogotovo je u prvom setu Osaka bila potpuno van ritma, borba je trajala svega 28 minuta, a moglo je i kraće, nego je Japanka uspela na 4:0 da odbrani dve brejk lopte i da osvoji prvi gem.

Drugi set je doneo dosta neizvesniju borbu, čak je Osaka počela brejkom, potvrdila ga je, imala 2:0, ali je Vondrusova uspela da uzvrati istom merom za 2:2, a onda da brejkom na 5:4 dobije meč.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.