Kraj za Ibru, ovo nikad nije bilo, Milan postaje reprezentacija Balkana?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 09:09

Kraj za Ibru, ovo nikad nije bilo, Milan postaje reprezentacija Balkana?

Veliki broj igrača sa prostora bivšeg Jugoslavije je nosio dres "Rosonera", ali naredne godine bi zaista mogli da imamo jedinstvenu situaciju...

Italijani ne odustaju, Zlatan Ibrahimović je doživeo težu povredu, iako do kraja nije jasno da li je u pitanju kidanje Ahilove tetive što bi verovatno značilo kraj karijere, izgleda da je za njega sezona završena.

Ali, Milanu izgleda neće zafaliti igrači sa ovog podneblja. Naime, u timu je Rebić, koga Raf Ragnik, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od naredne sezone želi da uklopi sa Jovićem.

Prema informacijama iz Italije, Milan želi i Blekija Milenkovića i spreman je da uz novac prosledi i nekog od mlađih igrača u Firencu. Bivšeg fudbalera Partizana, hoće i Napoli, a raspitivao se i Juventus u slučaju da moraju da se odreknu Turčina Demirala, kako bi bio deo trejda za Pogbu. Juve ima mamac za Toskance, Ruganija koji kod Sarija ne dobija šansu, ali i Orsolinija, Romera i Mandragoru, igrače koji su na pozajmicama.

Podsetimo, član Milana je i bosanski internacionalac, nesuđena Zvezdina želja Rade Krunić, dok bi gol slavnog kluba, u slučaju odlaska Donarume mogao da čuva Predrag Rajković.

U tom slučaju, njegova alternativa, ako ostane u klubu bio bi iskusni Asmir Begović koji je na pozajmici iz Bornmauta. Milan je pozajmio Rejnu Aston Vili, ali će i njega najverovatnije prodati, pa bi Begović mogao da ostane na "San Siru".

Dakle, i ako ode Ibrahimović, što je izvesno, pogotovo ako je povreda teška, i u slučaju da Ragnik, koji ima odrešene ruke angažuje željena pojačanja, pre svih Jovića i Milenkovića, Milan će biti prava reprezentacija Balkana.

Naime, u timu bi trebalo da budu trojica Srba, dvojica Bosanaca, kao i Hrvat Rebić. Podsetimo da je još jedan hrvatski internacionalac, Alen Halilović, na pozajmici u Herenvenu i da bi trebalo da se vrati ovog leta, ali malo ko veruje da će izboriti mesto u timu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.