Kraj Svetskog prvenstva za Bojanu Milenković, ali dirljiv gest Portorikanki zadivio je svet! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj Svetskog prvenstva za Bojanu Milenković, ali dirljiv gest Portorikanki zadivio je svet! (video)

Odbojkašica Srbije Bojana Milenkovć propustiće ostatak takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu zbog povrede kolena, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Lekar ženske reprezentacije Dejan Aleksandrić je posle pregleda Bojane Milenković naveo da je u pitanju povreda prednjih ukrštenih ligamenata, pa je za primača srpskog tima takmičenje u Japanu završeno.

Milenković se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povredila danas, u utakmici protiv Portorika, u poslednjem petom kolu Grupe D u Hamamacuu, a posle utakmice sve protivničke odbojkašice su joj prišle i zagrlile je, pružajući joj podršku. Taj snimak možete da vidite OVDE.

Odbojkašice Srbije plasirale su se u drugu fazu takmičenja, a u petak će iz Hamamacuaa otputovati u Nagoju, gde će u drugoj fazi igrati u Grupi E protiv Meksika (nedelja), Nemačke (ponedeljak), Japana (sreda) i Holandije (četvrtak). Još nije poznata satnica takmičenja.

Plasman u treću fazu izboriće po tri selekcije iz grupa E i F.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LOŠE VESTI IZ JAPANA: Bojana Milenković SAZNALA da mora na OPERACIJU i kolika je pauza čeka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018

Gorak ukus pobede protiv Portorika...Bojana Milenković, primač ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, povredila se danas u Hamamacuu, u meču poslednjeg kola prve faze Svetskog prvenstva protiv Portorika...USPEŠAN PRVI DEO: Srpske odbojkašice saznale ime protivnica u drugoj fazi SP u Japanu (VIDEO)..Dr...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.