Koštala ga luda glava: Otkriveno da je Bolt sam kriv za povredu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštala ga "luda glava": Otkriveno da je Bolt sam kriv za povredu (FOTO)

Svi smo tužni zbog takvog kraja velike karijere.

Kako tvrdi britanski tabloid "San", Bolt je za sve sam kriv i pored toga što su njegove kolege iz štafete pokušale da ga opravdaju izjavama da mu je bilo hladno i da su čekali trku 40 minuta napolju.

Englezi tvrde da je Jamajčanin veče pred oproštaj bio u noćnom provodu. Ostao je do ranih jutarnjih časova, zabavljao se uz alkohol.

Bolt je pio koktele sa rumom, a tokom cele večeri je igrao sa različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << devojkama.

Retiring legend Usain Bolt living it up drinking rum and cognac BEFORE his final race https://t.co/QUP9MCoVDp pic.twitter.com/3cyBcm5SY4

Ljudi koji su bili na licu mesta tvrde da se sa jednom čak i ljubio.

Nije tajna da je Jamajčanin veliki ljubitelj dobrog provoda, ali na zabavu u Londonu je došao kako bi odao počast svom najboljem prijatelju koji je stradao u saobraćajnoj nesreći. Džermejn Mejson bio je britanski atletičar poreklom sa Jamajke, a zabava je bila u njegovu čast.

Bolt jeste pogrešio, ali u atletici se dokazao, pa se ove poslednje trke niko neće ni sećati pored svih tih uspeha ranijih godina.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.