Kosta u Atletiku ove nedelje - 60.000.000 evra za klupski rekord!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta u Atletiku ove nedelje - 60.000.000 evra za klupski rekord!

Ipak, tek će zvanično postati igrač Jorgandžija od januara, zbog zabrane Uefe, pišu ozbiljni španski mediji

Delovalo je tokom celog letnjeg prelaznog roka da se samo traži opcija po kojoj će Dijego Kosta završiti u Atletiko Madridu, a sada španski mediji pišu da će se to dogoditi do kraja ove nedelje.

Evo i kako.

Atletiko ima zabranu dovođenja igrača i zato nije mogao da ga potpiše u prelaznom roku. Ipak, Jorgandžije će Čelsiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << platiti 60.000.000 evra što bi bio rekordan transfer Atletika. Kosta neće moći da igra za Atletiko do januara kada će zvanično biti otvoren prelazni rok, ali klubovi mogu da proglase transfer "unapred".

Nije još jasno da li će uz otkupnu klauzulu biti dodatnih bonusa za Kostu, ali postoji želja sa svih strana da dođe do realizacije.

Iako se Kosta nalazi u sastavu Čelsija za Premijer ligu, vrlo je verovatno da neće igrati za Čelsi, pošto mu je Konte mnogo ranije poslao poruku da traži novi klub.

Kosta je otišao iz Atletika 2014. godine, a više puta je isticao da bi voleo da se vrati u Madrid. Čak je jednom prilikom viđen u dresu Atletika.

Tom čekanju je, izgleda, došao kraj.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.