Kosta sve bliži Kini: Nude mu 775.000 evra nedeljno

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta sve bliži Kini: Nude mu 775.000 evra nedeljno

Neimenovani kineski klub spremio astronomsku svotu novca za Dijega. Ukoliko do transfera dođe zarađivaće 4.600 evra po satu!
foto: novosti.rs
Gotovo je izvesno da će Dijego Kosta od naredne sezone igrati u Kini. Zimus su čelnici Čelsija uspeli da ga ubede da odlazak odloži za šest meseci, a teško da će u tome uspeti ponovo.
Razlog su naravno finansije sa kojima kineski klubovi nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << očigledno nikakav problem.
Utrkuju se ko će mu ponuditi više, a prema pisanju “Mirora” jedan kineski klub mu nudi nedeljnu platu od 775.000 evra! Ukoliko se ovo zaista ostvari Brazilac sa španskim pasošem će dnevno zarađivati oko 110.000 evra, odnosno 4.600 evra po satu?!
Ove vesti su prema pisanju britanskih medija iznervirale “plavce” jer “ne dozvoljavaju Dijegu da se koncentriše na fudbal u završnici sezone”.
Čelsi se bori za titulu u Premijer ligi i imaju četiri boda više od Totenhema sa kojim igraju i u polufinalu FA kupa.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.