Izvor: RTS, 21.Jan.2022, 06:43

Košarkaši Zvezde protiv Asvela vraćaju se u igru u Evroligi

Tim Crvene zvezde igra protiv Asvela u 21. kolu Evrolige. Meč u Lionu počinje u 21 čas, a tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Posle velikih problema i nekoliko odloženih utakmica zbog toga što su igrači, njih desetak, trener Dejan Radonjić i članovi stručnog štaba bili zaraženi kotonavirusom, crveno-beli se vraćaju na parket na gostujućem terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Strateg Crvene zvezde je u izjavama pred meč istakao da je zdravstveno stanje celog tima trenutno dobro, ali da su u teškoj situaciji jer dvadesetak dana nisu odigrali nijednu utakmicu, a pred njima je vrlo težak i neizvestan duel sa šampionom Francuske.
Istakao je da će crveno-beli tim u svakom slučaju pružiti svoj maksimum u ovom trenutku.
Ovo će biti šesti meč dva kluba u Evroligi, crveno-beli imaju tri pobede i dva poraza, a poslednji meč odigran je 11.11. 2021. godine i ekipa Crvene zvezde je slavila sa 73:67.
Utakmica između Asvela i Crvene zvezde u Lionu počinje u 21.00, a tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.  
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi evroligaški poraz Zvezde u neizvesnoj završnici, crveno-beli ispustili +14

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2022

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 22. kolu Evrolige na gostovanju Asvelu rezultatom 69:67...Zvezda će imati za čime da žali, pošto je u većem delu utakmice vodila i u jednom momentu imala čak +14, ali je na kraju sve prokockala i izgubila...Bio je to prvi meč crveno-belih posle 19 dana,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.