Kosanović zadovoljan, ali očekuje bolji Radnički!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović zadovoljan, ali očekuje bolji Radnički!

Iskusni stručnjak je predvideo ovakvu utakmicu.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Inđije u prvenstvu i da veruje da će njegova ekipa biti još bolja posle reprezentativne pauze u oktobru.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Bio je to tvrd i težak meč. Indjija ima tim koji igra zajedno tri godine, ima svoju igru i ako ne znaš kako da joj se suprotstaviš ulaziš u ozbiljan problem. Mi smo danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bili čvrsti i disciplinovani, a pogotovo smo fazu odbrane odigrali na visokom nivou. Dali smo gol na vreme i onda je utakmica dobila tok u kojem smo se mi odlično snašli. Oni su pokušavali da izjednače, ali im nismo dozvolili da stvaraju šanse", rekao je Kosanović posle utakmice.

Radnički je kao gost pobedio Inđiju sa 1:0, u utakmici devetog kola Superlige Srbije. Jedini gol postigao je Nermin Haskić u 12. minutu iz penala.

"U drugom poluvremenu smo imali nekoliko prilika da ranije završimo posao, ali na kraju moramo biti zadovoljni sa ova tri boda. Nastastavljamo dalje, čeka nas Kup u Dobanovcima, pa nam dolazi Partizan u prvenstvu i moramo nastaviti uzlaznom linijom. Verujem da će posle sledeće reprezentativne pauze u oktobru Radnički biti tim kakav svi želimo da bude", naveo je Kosanović.

Posle devet kola u Superligi Srbije Radnički ima 16 bodova, a Inđija sedam.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kosanović: Očekivali smo ovakvu utakmicu

Izvor: B92, 22.Sep.2019, 08:31

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Inđije u prvenstvu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.