Koronavirus zatvorio tribine na derbiju za Skudeto!

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koronavirus zatvorio tribine na derbiju za Skudeto!

Serija A je definitivno donela odluku - šest utakmica u predstojećem 26. kolu igraće se pred praznim tribinama zbog koronavirusa.

Tako i jedan od najvećih derbija Italije Juventus - Inter, bez obzira što je ulog najveći mogući u zemlji, trka za Skudeto.

Pored velikog meča u Torinu tribine su zatvorene i na utakmicama Udineze - Sampdorija u Udinama, Milan - Đenoa na San Siru, Parma - SPAL na "Enio Tardiniju", Sasuolo - Breša u Ređo Emiliji, kao i u Đenovi Sampdorija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - Verona.

To znači da će navijači moći da prisustvuju susretima samo na jugu zemlje Napoli - Torino, Leče - Atalanta i na Sardiniji Kaljari - Roma, kao i u Rimu Lacio - Bolonja.

Ranije, prethodnog vikenda, zbog koronavirusa na severu Italije nisu se igrali mečevi Inter - Sampdorija, Atalanta - Sasuolo, Verona - Kaljari i Torino - Parma.

Poslednja odluka doneta je na zahtev lige Serije A, a premijer Italije Đuzepe Konte i ministar sporta Vićenco Spadafora su ga uvažili.

Isto tako, revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope Inter - Ludogorec na San Siru igraće se "iza zatvorenih vrata".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.