Kornelijus u epizodi: Možeš da bežiš, ali ne i da se sakriješ! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kornelijus u epizodi: "Možeš da bežiš, ali ne i da se sakriješ!" (video)

Bivši klub Kopenhagen ga bukvalno "progoni".

Novi fudbaler Bordoa postao je Andreas Kornelijus, potvrdio je francuski klub.

Reprezentativac Danske stigao je iz Atalante na pozajmicu, ali će on na kraju sezone preći u redove Žirondinaca pošto je opcija otkupa obavezna.

Les premiers mots du 🇩🇰 Andreas Cornelius ! pic.twitter.com/ly25RfQI8s

— FC Girondins de Bordeaux (@girondins) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 31. август 2018.

Robusni napadač će tako imati priliku da se susretne sa Kopenhagenom, svojim bivšim klubom, čak četiri puta za samo pet meseci.

U dresu Atalante nije uspeo da porazi svoje sunarodnike u plejofu kvalifikacija za Ligu Evrope, na drugoj utakmici je promašio i penal koji bi odveo "Boginju" u Ligu Evrope, ali to se nije desilo.

Sada će u dresu Bordoa ponovo ukrstiti koplja sa svojim bivšim klubom pošto su se dva tima našla u istoj grupi tog evropskog takmičenja.

Život piše romane.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.