Korijere dela sera: Inter dogovorio transfer Milinković-Savića

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korijere dela sera: Inter dogovorio transfer Milinković-Savića

Generalni direktor Intera Đuzepe Marota navodno ima "principijelni dogovor" za dolazak srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića iz Lacija.

List "Korijere dela sera" navodi da će Marota narednih dana potvrditi da je Milinković-Savić prva želja Intera u letnjem prelaznom roku.

U tekstu se dodaje da je Marota već pregovarao oko transfera srpskog fudbalera još dok je bio u Juventusu.

Italijanski mediji su se prethodnih meseci često bavili potencijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transferom Milinković-Savića iz Lacija, koji je tražio više od 120 miliona evra Juventusu i Milanu, pa je srpski fudbaler je ostao u tom klubu.

Milinković-Savić je propustio mečeve Srbije sa Crnom Gorom (2:1) i Litvanijom (utorak) u ovom reprezentativnom terminu zbog problema sa zadnjom ložom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.