Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2020, 23:53

Kopa Sudamerikana je prioritet, Velez sa sedam izmena gostuje Hurakanu

Maurisio Pelegrino rešio da odmori nosioce igre zbog meča sa Deportivo Kalijem za tri dana

Na polovini grupne faze novooformljenog argentinskog Liga kupa Velez je u odličnoj situaciji da obezbedi prolazak u narednu rundu, među 12 najboljih. Međutim, kako je i dalje učesnik Kopa Sudamerikane i već za tri dana ga očekuje prvi od dva okršaja sa Deportivo Kalijem u osmini finala, Maurisio Pelegrino je primoran da odredi prioritet. I odlučio je – na gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Hurakanu (23.20) stiže sa sedam promena u timu, najavljuju argentinski mediji.

No, nije ovo prvi put da argentinski stručnjak kombinuje sastav. Pelegrino je vršio minimum pet izmena u odnosu na prethodni meč posle svakog od dosadašnjih pet kola. Zbog toga nikako ne uspeva da uigra ekipu i od starta sezone ima samo jedan trijumf, i to minimalan upisan u prethodnom kolu protiv Patronata. Ruku na srce, nema ni poraz, pošto je preostala četiri meča remizirao.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

S druge strane, Hurakan nije opterećen igranjem na dva fronta i može maksimalno da se posveti prvenstvu. Prvi je na tabeli i večeras ima priliku da dva kola pre kraja praktično obezbedi prolaz u drugi krug takmičenja protiv oslabljenog rivala. Da dobre igre nisu prošle nezapamćeno govore i informacije koje donosi argentinski Ole. Naime, napadač Hurakana Norberto Brijasko privukao je pažnju evropskih klubova, ponajviše Fejenorda, koji je prethodne godine na “pazario“ Marosa Senesija iz San Lorenca i očigledno mu se osladilo argentinsko tržište. Ipak, do januara ima dovoljno vremena da 24-godišnji Jermen popravi golgeterski učinak s obzirom da je u aktuelnoj sezoni samo jednom tresao mrežu.

Rotacije u gostujućem timu ukazuju na keca večeras, ali ukoliko vam Hurakan ne uliva dovoljno poverenja, probajte se sa golovima. Po gol na obe strane viđen je na četiri od prethodnih pet međusobnih susreta dva tima.

ARGENTINA, LIGA KUP - 4. KOLO

Grupa 6

Subota

23.20: (2,95) Hurakan (2,95) Velez (2,50)

Grupa 2

Nedelja

01.30: (2,05) Independijente (3,05) Kordoba (3,80)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.