Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 04:35

Kopa Libertadores: Internasional sravnio Olimpiju sa zemljom

Debakl tima iz Asunsiona

Tihi su bili Rentistas i Sporting Kristal, m,reže se nisu zatresle ni an jednoj, ni na drugoj strani, ali je sve to nadoknadio Internasinal. Pogađao je i za Urugvajce, i za Peruance, kao i paragvajsku Olimpiju, koja je bila nemi posmatrač – 6:1

Nisu znali Roke Santa Kruz i Olimpija šta ih je snašlo. Prva zvezda paragvajskog fudbala zašla je u godine, nema više snage da tokom svih 90 minuta bude retnja po gol rivala, ali se čini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da mladi lavovi tima iz asunsiona nemaju ni delić raskošnog talenta koji poseduje ubojiti golgeter.

Posramio je Internasional paragvajskog predstavnika. Spustio ga je na zemlju. Možda Internasional nije znao da izađe na kraj sa Olvejz Redijem koga je Olimpija pojela, ali je rastavio tim iz Asunsiona na proste činioce. Poigrao se sa Olimpijom brazilski predstavnik.

Svi promašaji su naplaćeni u jednom meču, Olimpiji je odrana koža, ona je ta koja je platila ceh. Slomila su sekola na Roke Santa Kruzu i drugovima. Neko je morao da platin i posle deblakla u Brazilu, Olimpija se odaljila od prolaska zbog negativne gol-razlike.

Nizali su se golovi kao na pokretnoj traci, delovalo je da je Internasional nezaustavljiv. Osuo je paljbu Argentinac Viktor Kuesta, a nastavili su je Edenilson, Galjardo, Juri Alberto i Kajo. Koliko-toliko je poraz Olimpije ublažio Derliz Gonzalez, sa kreča.

KOPA LIBERTADORES - GRUPNA FAZA 3. KOLO

Grupa A

Inependijente del Valje - Universitario de Deportes 4:0

/Sančez 45+3, 73, Muriljo 61, Ortiz 85/

Grupa B

Internasional - Olimpija Asunsion 6:1

/Kuesta 29, Edenilson 51pen, Galjardo 64, 71, Alberto 77, Kajo 80/

Grupa E

Rasing Klub - Sao Paulo 0:0

Rentistas - Sporting Kristal 0:0

Grupa F

04.00 (2,30) Universidad Katolika (3,35) Nasional (3,10)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.