Konteov spisak želja, kvartet za totalnu revoluciju u Interu?

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 09:46

Konteov spisak želja, kvartet za totalnu revoluciju u Interu?

Dolazak nekog od ovih igrača bi mogao značiti i veliku promenu na Meaci.

Inter se već uveliko sprema za narednu sezonu, a spisak za kupovinu ovog leta postoji.

Antonio Konte je izrazio želju da dovede dvojicu od četvorice fudbalera koji bi trebalo da donesu kvalitete koji nedostaju njegovom timu.

Prema pisanju Korijerere delo sporta, na meti "neroazura" nalaze se Emerson Palmijeri, Žoao Kanselo, Žunior Firpo i Nelson Semedo.

Jasan je plan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kontea da ojača bekovske pozicije što je čudno imajući u vidu da je do sada preferirao igru sa trojicom pozadi, kao i fudbalerima koji pokrivaju stranu terena od jednog do drugog gola.

Emerson bi vrlo rado promenio sredinu, Firpu su navodno odbrojani dani pošto se svojim ponašanjem zamerio Mesiju što vrlo često znači i karta u jednom pravcu.

Za mesto desno beka konkurisali bi njegov saigrač Semedo i Kanselo koji se nije naigrao u Sitiju.

Jang, Kandreva i Asamoa polako ulaze u godine, Konte želi da podmladi konkurenciju na boku što bi mu donelo neke nove opcije.

Možda čak i prelazak na odbranu sa četvoricom...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.