Konte raspoložen za saradnju, želja je obostrana, ali...

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte raspoložen za saradnju, želja je obostrana, ali...

Italijanski stručnjak je bez posla od kako je letos napustio Čelsi, sa kojim se još tuži oko dugovanja.

Roma ne pruža rezultate koje se od ovog tima očekuju, a kada je takva situacija, trener je prvi na tapetu. Tako je i u Romi trenutno, pominje se da bi uskoro mogao da bude smenjen, a čak su počele i priče ko bi bio potencijalni naslednik.

Jedan od glavnih kandidata je Antonio Konte. On je trenutno u sukobu sa Čelsijem, zbog načina na koji je otpušten, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li bi on mogao da bude taj koji će zameniti Di Frančeska na klupi "Vučice".

O tome je govorio i njegov prijatelj Frančesko Morijero.

"Pričao sam sa Konteom i on je priznao da bi voleo da bude trener Rome.





Mislim da bi se odlično uklopio. On želi da bude u dobrom klubu i da osvaja trofeje. On je jedan od najboljih trenera na svetu. Ja sam živeo u Rimu i igrao sam za Romu, znam šta je potrebno tom klubu. Pričao sam sa Konteom tokom leta, mi smo bili zajedno na odmoru, on mi je kao brat. Priznao je da bi voleo da bude trener Rome, ali ne želi to da uradi na polusezoni. Poznajem ga vrlo dobro, on želi da započne od letnjih priprema i pred start sezone."

Da li to znači da Konte nije opcija ukoliko Di Frančesko dobije otkaz ili bi Roma možda mogla da pronađe prelazno rešenje i po završetku sezone ponudi saradnju bivšem treneru Juventusa i Čelsija?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.