Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2020, 17:23

Konte pravi plan: Crnogorac iz Madrida u Milano, Hrvat iz Milana u Madrid

Želja je razmena Savića i Brozovića

Crnogorac u Španiji i Hrvat u Italiji, a na stolu je plan o njihovoj razmeni.

Trener Intera Antonio Konte već kuje planove za zimski prelazni rok, samo što je zavesa na letnji spuštena. Traži šef struke Nerazura iskusnog štopera, koji će da mu zategne poroznu odbranu, koji će da igra u sredini i da komanduje ostatkom tima.

Takvog igrača je našao u redovima Atletika iz Madrida – Stefana Savića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << . Čekao je Crnogorac šansu da postane regularni starter među Jorgandžijama i dočekao je. Sada je on gazda na Vandi Metropolitano i to kako odrađuje posao se dopada Konteu. Rado bi ga video u sastavu Intera. Nije mu nepoznata zemlja, igrao je Savić za Fjorentinu, nije mu nepoznato ni okruženje, stasavao je uz Kolarova u Mančester sitiju...

S druge strane, Konte planira da Atletiku u zamenu za Savića ponudi Marcela Brozovića. Trener Intera nije na istim talasnim dužinama sa Hrvatom, ne dopada mu se kako igra, ne vidi ga kao bitnog šrafa u timu. I rado bi ga se oslobodio. Nekih „čačkanja“ na liniji Atletiko – Brozović je već bilo letos, ali se ništa konkretno nije desilo.

To su sve Interovi planovi, ali treba i Atletiko da se izjasni. Stefan Savić je stub odbrane Simeoneovog tima i neće ga se lako Madriđani odreći. Ili, ko zna, možda ponovo krenu u akciju da dovedu Nikolu Milenkovića, što su pokušavali pre godinu dana. Ali, sada kada srpski štoper neće da produži ugovor sa Fjorentinom, biće u januaru na tržištu.

Uglavnom, januar je još daleko, ali planovi se uveliko kuju na Meaci...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.