Konte isterao svoje, najveće pojačanje zime stiglo u Italiju!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte isterao svoje, najveće pojačanje zime stiglo u Italiju!

Inter će, bez sumnje, biti mnogo jači u nastavku šampionata. Ovo je sigurno transfer koji će obeležiti zimu u Seriji A!

Više gotovo da nema dileme, ostali su detalji, Kristijan Eriksen stiže u Inter. Odbio je da produži ugovor, od Reala nema ništa, radije bi u Italiju nego u PSŽ i na kraju, Danac će biti ogromno pojačanje za Kontea.

Poznati su detalji ugovora, 7.5 miliona po sezoni, plus milion i po bonusa, biće izjednačen sa Lukakuom kada su primanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pitanju. Zanimljivo da Danac i Belgijanac neće biti najplaćeniji u klubu, jer trener Konte zarađuje 11 miliona evra po sezoni.

Šta je ostalo. Još par miliona bonusa koje treba usaglasiti između klubova, Levi je tvrd pregovarač, traži 20 miliona, ali "Gazeta" piše da Kinezi neće odustati, da su obećali Konteu Eriksena i da će to ispuniti.

Ešli Jang je već igrač Intera, a izgleda da je sledeće pojačanje Mozes koji je sjajno igrao u 3-5-2 kod Kontea u Čelsiju. Od Vidala nema ništa do juna, čeka se i Žiru, sa kojim su stvari završene, a problem je što Spinacola - Politano razmena nije uspela, i čak bi mogla da završi na sudu.

U svakom slučaju sa Eriksenom i pojačanjima na bokovima, plus Žiruom, Inter će biti mnogo jači, a Antonio Konte će sada svim silama napasti titulu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.