Konte i Venger opet iznenadili (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte i Venger opet iznenadili (SASTAVI) (foto)

Nastavlja se Premijer liga.

U subotu od 16.00 na programu je pet mečeva 18. kola Premijer lige.

Šampion Čelsi dočekuje Sautempton, a zanimljivo je da je Antonio Konte opet odlučio da izvede sastav bez klasičnog napadača, pošto su i Alvaro Morata i Miču Bačuaji na klupi, a napad predvodi trio Azar, Pedro i Vilijan.

U gostujućoj ekipi veliko je iznenađenje da su Dušan Tadić i Čarli Ostin na klupi za rezerve iako su u odličnoj formi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Arsenal dočekuje ekipu Njukasla, a u timu Arsena Vengera opet nema Seada Kolašinca, a Džek Vilšir je ponovo starter,  kod gostiju ponovo nema Aleksandra Mitrovića.

Što se tiče ostalih ekipa, važno je istaći da je sjajni Barnli pojačan, pošto se u tim vratio kapiten Ben Mi.

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Moses, Kante, Bakayoko, Alonso; Willian, Hazard, Pedro. #CHESOU pic.twitter.com/jsubc80ppY

— Chelsea FC (@ChelseaFC) December 16, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Premijer liga: Golčine Ozila i Alonsa za minimalce Arsenala i Čelsija (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2017

Arsenal i Čelsi su se izvukli u 18. kolu Premijer lige. "Tobdžije" su slavile na "Emiratima" protiv Njukasla - 1:0, a jedini gol delo je Mesuta Ozila...Nemac je sjajno uhvatio volej i skinuo paučinu sa gola "svraka" za koji ni na klupi nije bio Aleksandar Mitrović, što je jasan znak da će Srbin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.