Konte: Povreda Romera je ozbiljna, neće igrati do kraja godine

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 21:09

Konte: Povreda Romera je ozbiljna, neće igrati do kraja godine

Fudbaler Totenhema Kristijan Romero biće van terena najmanje do januara zbog ozbiljne povrede tetive, rekao je trener tog kluba Antonio Konte.

Argentinac se povredio tokom kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo protiv Brazila pre dve nedelje.

"Povreda je ozbiljna. Ne znam u ovom trenutku, ali sigurno neće igrati do kraja godine i moraćemo da sačekamo januar, februar", rekao je Konte.

"Šteta, jer je on važan igrač za nas. Proveravaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga iz nedelje u nedelju, ali treba mu vremena", dodao je on.

Romero se preselio u severni London iz Atalante nakon što je prošle sezone osvojio nagradu za najboljeg defanzivca u Seriji A. Pomogao je Argentini da osvoji Kup Amerike ove godine.

I Đovani lo Čelso se povredio igrajući za Argentinu, propustiće sutrašnju utakmicu protiv Brentforda ali je Konte rekao da njega očekuje uskoro na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.