Konte: Matić je bio jedan od ključnih za titulu, veliki gubitak

Izvor: B92, 24.Feb.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Matić je bio jedan od ključnih za titulu, veliki gubitak

Menadžer Čelsija Antonio Konte priznao je da je prodaja Nemanje Matića bila velika greška kluba, te da je sada nesrećan zbog tog transfera.

Čelsi ove sezone nije ni bleda kopija šampionske ekipe koja je prošle sezone pokorila Premijer ligu, a mediji su početkom sezone pisali da je to posledica odlaska Matića iz kluba.

Srbin je otišao u Mančester za 45 miliona evra, a u nedelju popodne Junajted na svom terenu čeka londonske "Plavce".

"O njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da pričam samo najbolje jer je dobro igrao za nas prošle sezone. Bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju titule. Sada je nažalost u drugom klubu i igra za Mančester junajted. Želim mu sve najbolje. Ne u nedelju, ali u budućnosti da", prenosi Skaj Konteove reči.

Italijan je na pitanje zašto je Matić morao da ide, rekao da je na to već odgovoreno.

"Ne želim da se vraćam unazad i pričam o prošlosti jer mislim da to nije važno, niti zanimljivo za nas", rekao je Konte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.