Konkurs je otvoren, ko će biti novi napadač Čelsija?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs je otvoren, ko će biti novi napadač Čelsija?

Sari želi klasičnog centarfora.

Čelsi ove sezone nema prevelikih problema sa efikasnošću, ali "Plavcima" sigurno ne bi bilo na odmet kada bi i napadači počeli da pogađaju.

Nominalno prvi napadač ekipe Alvaro Morata ne oduševljava svojim partijama, u Premijer ligi je postigao tek pet golova što je premalo za igrača koji je plaćen 66 miliona evra.

Mauricio Sari nema previše poverenja u Olivijea Žirua, pa se sve češće Eden Azar pojavljuje u špicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napada kao neka vrsta "lažne devetke", ali to je čini se iznuđeno rešenje.

Roman Abramovič je spremio novac za novo pojačanje u napadu, spominjao se i novopečeni reprezentativac Engleske, a sa Apenina stižu informacije da bi novi igrač londonskog kluba mogao da bude Gonzalo Iguain.

On je zvanično na pozajmici u Milanu, ali sasvim je izvesno da će ga "Rosoneri" otkupiti što bi Čelsi mogao da iskoristi prilikom pregovora sa milanskim klubom oko Seska Fabregasa.

Naravno, teško je očekivati da bi Argentinac mogao da bude uključen u taj dogovor, ali tiha voda breg roni...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.