Komedija - Golmanski cirkus u Južnoj Africi (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija - Golmanski "cirkus" u Južnoj Africi (video)

Golman Maricburg junajteda, Glen Verbauvede, napravio je pravi šou na terenu u Južnoj Africi.

Golman Maricburg junajteda je protiv Golden Arousa pravio cirkus.

Ponašao se kao dete, pokušao je da iznudi žuti karton ili možda čak isključenje protivničkog fudbalera, što mu je čak i pošlo za rukom jer je protivnički fudbaler dobio opomenu.

Verbauvede je uhvatio loptu u svom kaznenom prostoru, a onda se bacio kao u bazen pokušavajući da iznudi faul i eventualno isključenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) NIJE SKRIVENA KAMERA: Da li je ovo najluđi potez golmana u istoriji fudbala?

Izvor: Kurir, 25.Mar.2016, 15:11

Golman južnoafričkog Maricburg junajteda Belgijanac Glen Verbauvede postao je predmet ismejavanja na društvenim mrežama zbog poteza na meču protiv Golden Arouza...Verbauvede se dva puta dok je imao loptu u svojim rukama bacio pod noge protivničkim igračima, a potom se hvatao za glavu i tražio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.