Kolina i njegovih pola metra u golu, evo šta je zaista rekao o derbiju!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolina i njegovih "pola metra u golu", evo šta je zaista rekao o derbiju!

Istina o Kolini i derbiju, da li je zaista komentarisao gol Ričmonda Boaćija?

Da li je zaista Pjerluiđi Kolina komentarisao situaciju sa derbija?

Odgovor je - ne.

Geometri, matematičari, stručnjaci sa fakulteta, sudije bivše i sadašnje, svi su bili angažovani da razreše misteriju koja muči Srbiju - da li je gol Ričmonda Boaćija regularan.

Među onima koji su angažovani NIJE Pjerluiđi Kolina. Mediji u Srbiji su objavili da je popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sudija i jedan od najboljih na svetu svih vremena u svom poslu komentarisao da je lopta "pola metra ušla u gol", ali se to nije desilo.

Potvrdio je to za "Nedeljnik" srpski novinar koji radi u Rimu, Željko Pantelić.

"Možda emisija i postoji, ali nema nikakav uticaj i slušanost. Teško da bi Kolina tako nešto izjavio, tim pre što na radio stanicama ne pričaju čak ni o Premijer ligi, jer slabo koga interesuje, a kamoli o nekim drugim prvenstvima, pogotovo srpskom", rekao je Pantelić koji je otklonio sve dileme.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.