Koliko košta Partizanovo prvo pojačanje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko košta Partizanovo prvo pojačanje? (foto)

Crno-beli se pojačali na problematičnoj poziciji, koliko su novca morali da izdvoje?

Početak priprema ekipe Partizana obeležio je i transfer Slobodana Uroševića, levog beka kruševačkog Napretka.

Ovaj momak je prvo pojačanje crno-belih ove zime, potpisao je ugovor na četiri godine i za mesto prvotimca će konkurisati sa Nemanjom Antonovim i Nemanjim G Miletićem, za koga se spekuliše da će možda i otići iz Humske do kraja prelaznog roka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kada su u pitanju finansijski detalji Uroševićevog transfera, na tu temu je juče govorio Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Ipak, nije želeo da iznosi sve detalje.

''Kruševljanima sleduje 80 hiljada evra, u ratama. Igrač je dobio korektan ugovor, ne bih detalje iznosio u javnost, iz pristojnosti'', konstatovao je Vazura, a prenosi ''Žurnal''.

Uroševićev transfer bi trebalo da bude samo početak kada su u pitanju Partizanova zimska pojačanja. Neće ih biti mnogo, ali osim Ivanovića iz Spartaka, očekuju se i neka imena iz inostranstva, pre svih Radosav Petrović, možda i Saša Zdjelar, a ne treba isključiti i neko iznenađenje do kraja zimske pijace.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO: Evo koliko je Partizan platio Napretku za Uroševića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018

Ugovor potpisan na četiri godine...Partizan je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Slobodanom Uroševićem koji je došao iz kruševačkog Napretka, ali sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nije bio rečit po pitanju toga za koliko novca je levi bek doveden...OSTOJIĆ: Zašto da ne stignemo Zvezdu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.