Kolarov bombardovao bikove u Mihajlovićevom stilu: Nova majstorija reprezentativca Srbije za pobedu Rome u Torinu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov bombardovao "bikove" u Mihajlovićevom stilu: Nova majstorija reprezentativca Srbije za pobedu Rome u Torinu (VIDEO)

U devetom kolu italijanske Serije A, Torino i Roma odigrali su za ljubitelje fudbala iz Srbije najzanimljiviji meč. Slavili su gosti iz prestonice sa 1:0 sjajnim golom Aleksandra Kolarova, kome su tako Siniša Mihajlović i Adem Ljajić morali da pruže ruku.

Posle "nule" na poluvremenu, Kolarov je u 69. minutu namestio loptu na neka 23, 24 metra od gola Salvatorea Sirigua i poslao neodbranjiv udarac.

Pogledajte "bombu" reprezentativca Srbije:

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Ako se u obzir uzme da je šutirao "iz koraka", ovaj pogodak deluje još lepše!

Njegov kolega iz reprezentacije Adem Ljajić odigrao je svih 90 minuta za domaći tim.

Posle nepotpunog devetog kola "vučica" je peta na tabeli sa 18 bodova, dok su "bikovi" deseti sa 13.

Podsetimo, u sredu je Kolarov na utakmici Lige šampiona protiv Čelsija postigao fantastičan gol posle neverovatnog solo prodora.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.