Kokoškov izabrao pomoćnike za reprezentaciju

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov izabrao pomoćnike za reprezentaciju

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević i njegov kolega iz FMP-a Vladimir Jovanović biće pomoćnici novog selektora Srbije Igora Kokoškova.
Nakon što je nedavno postavljen na mesto selektora nacionalnog tima Srbije, što je u srpskoj javnosti dočekano sa oduševljenjem, Kokoškov je povukao i prvi konkretan potez.

On je odlučio da mu u budućem reprezentativnom radu pomažu dva srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trenera iz "mlađe garde".
Prvi je Dejan Milojević, nekada trofejni igrač i reprezentativac, koji ekipu Mega Bemaksa predvodi već sedam godina.
Tokom tog perioda "lansirao" je nekoliko kvalitetnih mladih igrača, a najpoznatiji i najbolji među njima je sada prva zvezda Denvera – Nikola Jokić.
Drugi je Vladimir Jovanović, mladi stručnjak koji je trenutno u svojoj trećoj sezoni sa FMP-om iz Železnika, a koji ove godine sa "panterima" ima odlične rezultate.
Zbog tih dobrih rezultata, on je nedavno bio jedan od ozbiljnijih kandidata za klupu Crvene zvezde.
Srbiju sa Kokoškovom na čelu očekuju kvalifikacije za Evrobasket 2021. i kvalifikacioni turnir za OI u Tokiju 2020, koji se krajem juna održava u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.