Kokeza: Brutalna, izrežirana krađa FIFA

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: Brutalna, izrežirana krađa FIFA

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je u intervjuu za "BBC" izjavio da je Srbija bila žrtva "britalne pljačke", a optužio je FIFA da je smišljeno poslala Feliksa Briha da deli pravdu u meču u Kalinjingradu.

FSS je u subotu poslao žalbu u sedište Svetske fudbalske federacija, a potom se i oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Svi znamo da više od polovine švajcarske populacije čine Nemci. Tehničko osoblje, igrači, ljudi u Srbiji, svi su razočarani >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i frustrirani zbog nepravde koju je neko u FIFA smislio," rekao je Kokeza.

"Svima u Evropi i na svetu je jasno da je Srbija brutalno opljačkana."

On je naglasio da od FIFA, koja je pokrenula disciplinski postupak, ne očekuje da bilo šta uradi po tom pitanju, zato što je, kako je naveo, sve izrežirano.

The head of the Serbian Football Association has accused Fifa of "brutal robbery" during Serbia's loss to Switzerland.

Full story https://t.co/6Z370WNuWw#bbcworldcup#worldcuppic.twitter.com/TAZjTQfLEm

Kokeza se osvrnuo i na provokacije fudalera reprezentacije Švajcarske Granita Džake i Đerdana Šaćirija, koji su rukama oblikovali dvoglavog orla.

"To je skandalozno i sramotno. Zaslužuju osudu kompletnog fudbalskog sveta, ali to nije bila jedina provokacija jer je njihov igrač na kopačkama nosio zastavu nepostojeće države. Očekujem da ih FIFA kazni jer su prekršili pravila fer-pleja," rekao je Kokeza.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kokeza za BBC: Ceo svet video da smo brutalno opljačkani

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2018

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza u razgovoru za Bi-Bi-Si (BBC) potvrdio je da je FSS poslao zvaničnu žalbu FIFA i ocenio da je srpski tim "brutalno opljačkan" od sudija na utakmici sa Švajcarskom...- Ne radi se samo o VAR-u, mislim da je sve bilo izrežirano od strane ljudi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.