Koji je Partizanov sledeći potez posle rastanka sa Belom? Novo ime u igri, Lučić mu je sigurno pričao o Partizanu (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji je Partizanov sledeći potez posle rastanka sa Belom? Novo ime u igri, Lučić mu je sigurno pričao o Partizanu (video)

Za sadasamo na nivou spekulacija, ali...

Partizan je i dalje u potrazi za pojačanjem na bekovskim pozicijama koje se najavljuje još od početka sezone.

Najpre se pominjao Gaudlok, a onda je izbor pao na Džejmsa Bela, koji je već bio priključen ekipi pred meč sa Venecijom.

Međutim, Bel je naknadno ''pao'' na lekarskim pregledima, pa u crno-beli odustali od potpisivanja ugovora sa Amerikancem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Potraga za pojačanjem se nastavlja, crno-beli žele što pre da reše to pitanje, a danas se pojavila nezvanična informacija da bi to mogao da bude bivši košarkaš Bajerna i Albe Redži Reding, koji je u dresu Bajerna igrao i sa bivšim košarkašem Partizana i našim reprezentativcem Vladimirom Lučićem.

On ima 31 godinu, a prošle sezone je kao član Turk Telekoma ostvario učinak od 7.6 poena, 3.5 asistencija i 2.5 skokova.

Istovremeno, bivši novinar ''Sportanda'' Oracio Kauči spekuliše i da bi centar Partizana Artsjom Parahovski mogao uskoro da napusti crno-bele, s obzirom na iznenađujuće malu minutažu od početka sezone.

Videćemo šta će od svega ovoga biti, u svakom slučaju, neko pojačanje bi sigurno trebalo uskoro da se pojavi u crno-belom dresu.

-

Partizan is also expected to part ways with Artsiom Parakhouski, I've been told.

— Orazio Francesco Cauchi (@paxer89) November 11, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN I DALJE U POTRAZI ZA POJAČANJEM: Novo ime je u opticaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019

Crno-belima treba igrač na spoljnim pozicijama...Izgledalo je u jednom trenutku da je dogovor Partizana i Džejmsa Bela završena stvar, ali Amerikanac nije prošao lekarske preglede pa do potpisa ugovora nije ni došlo. Crno-beli su i dalje u potrazi za pojačanjen na spoljnim pozicijama...Novo ime...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.